Obsah:

Kristine Leahy Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Kristine Leahy Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Kristine Leahy Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Kristine Leahy Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Video: Gilbert Arenas Made $62 Million in 17 Games: "It's why I'm the GOAT." | FAIR GAME 2024, Smět
Anonim

Čisté jmění Kristine Leahy je 2 miliony dolarů

Kristine Leahyová Wiki životopis

Kristine Leahy se narodila 16. října 1986 v Chicagu, Illinois, USA. a je sportovním reportérem a moderátorem talk show, světu pravděpodobně nejlépe známým jako hostitel „American Ninja Warrior“vysílaný na NBC, mimo jiné s různými úspěchy.

Přemýšleli jste někdy o tom, jak bohatá je Kristine Leahy od začátku roku 2018? Podle autoritativních zdrojů se odhaduje, že Leahyino čisté jmění je až 2 miliony dolarů, což je částka, kterou vydělala díky své úspěšné kariéře, která je aktivní od roku 2010.

Kristine Leahy Čistá hodnota 2 miliony dolarů

Od raného věku se Kristine zajímala o sport, ale nebyla dost dobrá hráčka, a tak se začala učit o sportu. Šla na Prairie Ridge High School se sídlem v Chrystal Lake, Illinois, a po imatrikulaci se zapsala na Bostonskou univerzitu, kde ukončila studium s titulem Bachelor of Science v oboru žurnalistika.

Po promoci poslala Kristine přihlášky do řady stanic a získala místo u sportovní rozhlasové stanice WEEI v Bostonu. Zůstala tam další dva roky, získávala velmi potřebné znalosti pro svou kariéru a poté se stala oficiální reportérkou Boston Celtics a Celtics.com. Brzy poté našla Kristine své místo ve FOX Boston, kde pokrývá všechny bostonské sportovní týmy.

Poté, co její portfolio bylo bohaté na zkušenosti, Kristine odešla do Los Angeles a zjistila, že pracuje pro řadu stanic, včetně Turner Sports, mimo jiné jako vedlejší reportérka March Madness. Poté se stala součástí několika sportovních stanic přidružených k CB, jako je CBS LA news, což pomohlo zvýšit její čisté jmění.

Poté dosáhla své první televizní pozice jako vedlejší reportérka pro American Ninja Warrior na NBC a po několika úspěšných letech byla povýšena na pozici spolumoderátorky populární show, což dále zvýšilo její čisté jmění. V roce 2015 se stala spolumoderátorkou Colina Hearda v jeho vlastní show „The Herd“a od té doby se stala jednou z nejvýznamnějších ženských sportovních reportérek a moderátorek. Kvůli své nové pozici se dostala do sporu s LaVar Ballem, poté, co se Ball objevil v populární show, když měl sexistické komentáře na adresu Kristine. Spor pokračoval a v listopadu 2017 také kritizovala CNN za to, že pozvala Balla na jeden z jejich pořadů, aby probrala svůj spor s americkým prezidentem Donaldem Trumpem. Mnozí ji podporovali a povzbuzovali ji, aby zůstala věrná ve snaze o omluvu od prezidenta USA.

Pokud jde o její osobní život, Kristine je ve vztahu s Aaronem Hinesem, profesionálním trenérem zdraví a fitness. Ačkoli se objevily zvěsti, že ona a její kolega Collin byli ve vztahu, oba tyto spekulace popřeli.

Doporučuje: