Obsah:

Damon Wayans Jr. (herec) Čistá hodnota: Wiki, Ženatý, Rodina, Svatba, Plat, Sourozenci
Damon Wayans Jr. (herec) Čistá hodnota: Wiki, Ženatý, Rodina, Svatba, Plat, Sourozenci

Video: Damon Wayans Jr. (herec) Čistá hodnota: Wiki, Ženatý, Rodina, Svatba, Plat, Sourozenci

Video: Damon Wayans Jr. (herec) Čistá hodnota: Wiki, Ženatý, Rodina, Svatba, Plat, Sourozenci
Video: Damon Wayans Jr. on 'Happy together', His Family's WORST Movies, Trump' America & A Lot More! 2024, Duben
Anonim

Čistá hodnota Damon Wayans Jr. je 5 milionů dolarů

Biografie Damon Wayans Jr. Wiki

Damon Kyle Wayans, Jr. se narodil 18. listopadu 1982 v Huntingtonu ve Vermontu v USA a je to herec, komik a spisovatel, možná nejlépe známý pro hraní v sitcomech „Happy Endings“a „New Girl“. Pokud jde o kinematografii, Wayans Jr. hrál v komedii „Let’s Be Cops“po boku Jakea Johnsona a Niny Dobrev. Damon působí v zábavním průmyslu od roku 1994.

Kolik je čisté jmění Damona Wayanse Jr.? Autoritativní zdroje odhadují, že celková velikost jeho majetku je až 5 milionů dolarů, podle údajů předložených na začátku roku 2018. Hlavním zdrojem skromného jmění Wayans Jr. je film a televize.

Damon Wayans Jr. (herec) Čistá hodnota 5 milionů dolarů

Za prvé, Damon Wayans Jr. je nejstarší syn tanečnice Lisy Thornerové a herce/komika Damona Wayanse; má tři sourozence.

Pokud jde o jeho profesionální kariéru, Wayans měl svou první roli v parodickém filmu o superhrdinské komedii „Blankman“(1994), který režíroval jeho otec. Opakovaně se také objevoval v „My Wife and Kids“(2002 – 2004), sitcomu vytvořeném také jeho otcem, který byl také hlavní hvězdou. Damon Wayans Jr. poté hrál hlavní roli Thomase v hudební komedii „Dance Flick“(2009) a navíc se objevil ve filmu „The Other Guys“(2010) ve vedlejší roli. V komediálním filmu „Marmaduke“(2010) daboval Wayans animovaného miniaturního pinče Donnera, kterého následoval od roku 2011 do roku 2013 a hrál v sitcomu „Happy Endings“s Bradem Williamsem v hlavní roli, ale po první sezóně se rozhlížel po novou roli, protože série podléhala srážkám a následně byl najat jako trenér pro komediální seriál „New Girl“, nicméně poněkud bizarně musel po pilotní epizodě opustit sérii Fox, protože „Happy Endings“bylo prodlouženo. Během třetí sezóny „New Girl“se opakovaně vrátil jako trenér, poté byla jeho role ve čtvrté sezóně opět rozšířena na hlavní roli, což zvýšilo jeho čisté jmění.

Kromě toho Damon vytvořil epizodní role v seriálech „Happy Endings: Happy Rides“(2012) a „NTSF:SD:SUV::“(2012). V roce 2014 si Damon Wayans, Jr. zahrál po boku Tylera Labina a Lucy Punch v komediálním filmu „Someone Marry Barry“, který napsal a režíroval Rob Pearlstein. Kromě toho herec získal hlavní roli v akčním komediálním filmu „Let’s Be Cops“od Luka Greenfielda., a přestože film získal špatné recenze od kritiků, vydělal 138,2 milionu dolarů v pokladně s rozpočtem 17 milionů dolarů. Poté Damon namluvil Wasabi – Ne – Ginger ve filmu „Big Hero 6“(2014) a Wild Arms ve filmu „The Land Before Time: Journey of the Brave“(2016). Kromě toho byl Wayans Jr. obsazen do hlavní role v romantické komedii „How to Be Single“(2016) od Christiana Dittera a poté hostoval v televizních seriálech „Brooklyn Nine – Nine“a „Curb Your Enthusiasm“.

Konečně, v osobním životě herce má Damon Wayans Jr. dvě dcery se svou tehdejší přítelkyní Ajou Metoyer. Od roku 2106 je ženatý se Samarou Saraivou.

Doporučuje: