Obsah:

Tim Witherspoon Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Tim Witherspoon Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Tim Witherspoon Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Tim Witherspoon Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Video: Terrible Tim Witherspoon Sparring Heavyweight Student At 64!! Round 1 2024, Smět
Anonim

Čisté jmění Tima Witherspoona je 5 milionů dolarů

Wiki Biografie Tima Witherspoona

Tim Witherspoon je hudební producent a manažer, nejlépe známý jako manažer a manžel bývalé členky Destiny’s Child Kelly Rowlandové. Veřejně je neznámý a drží se v nízkém profilu, i když se v roce 2014 oženil s krásnou zpěvačkou. Witherspoonovo zapojení do hudebního průmyslu výrazně zlepšilo jeho čisté jmění.

Přemýšleli jste někdy o tom, jak bohatý je Tim Witherspoon od poloviny roku 2016? Podle autoritativních zdrojů se odhaduje, že Witherspoonovo čisté jmění je 5 milionů dolarů. Většinu svého bohatství nashromáždil díky tomu, že je od roku 2009 Rowlandovým manažerem, ale pracuje také jako producent.

Tim Witherspoon Čistá hodnota 5 milionů dolarů

Příjmení Tima Witherspoona bylo často chybně napsáno Weatherspoon a zůstal pod dohledem po všechny ty roky, dokonce i poté, co se v roce 2009 stal Kellyho manažerem. Tim poradil Rowlandovi, aby vyhodil otce Beyoncé Knowlesové, který pracoval jako Kellyin agent, a Witherspoon převzal vedení, což se otočilo. pro Rowlanda to bylo správné rozhodnutí. Svůj vztah se zpěvačkou začal v roce 2011, ale dvojice nechtěla, aby se příběh dostal na veřejnost, a tak zůstávali po léta mlčenliví. I když je spolu viděli a zeptali se na vztah, vždy odpověděli, že jsou single.

Nicméně v listopadu 2013 si Tim vybral docela zvláštní způsob, jak navrhnout Kelly Rowland, když byla na turné v Bulharsku; udělal to přes Skype. Vyrobený čtyřkarátový diamantový prsten byl vidět na Kellyině ruce po koncertu Jay Z v LA’s Staples Center 9. prosince 2013, když byla na koncertě společně s Timem. Vzali se v Kostarice v květnu 2014 rychlým a jednoduchým obřadem, kterého se zúčastnilo jen asi 30 lidí. Beyoncé byla samozřejmě jedním z hostů, spolu se svou sestrou Solange Knowles a manželem Jay-Z. Je to Rowlandovo první manželství; dříve chodila s fotbalovou hvězdou Royem Williamsem a byli dokonce zasnoubení, ale popová zpěvačka zasnoubení v roce 2005 zrušila.

Witherspoon a Rowland měli své první dítě 4. listopadu 2014 a chlapeček je Titan Jewell Witherspoon. Stejně jako po většinu svého vztahu Tim a Kelly drželi věci v soukromí a daleko od očí veřejnosti. Rowland však během léta na Instagramu naznačila sex dítěte a také řekla, že jméno dítěte vybral její manžel. Witherspoonův původ, rodné město, datum narození a další osobní informace však zůstaly neznámé a on odvedl fantastickou práci, když se tímto způsobem zachoval. Neměl by si ho však plést s bývalým profesionálním boxerem Timem Witherspoonem

Doporučuje: