Obsah:

Mike Wayans Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Mike Wayans Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Mike Wayans Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Mike Wayans Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Video: The Wayans' Parenting Philosophy | Oprah's Next Chapter | Oprah Winfrey Network 2024, Smět
Anonim

2,5 milionu dolarů

Wiki životopis

Mike Wayans se narodil 28. března 1985 v Los Angeles v Kalifornii v USA a je herec, skladatel a komik, ale také známý jako syn Damona Wayanse. Mike měl pozoruhodné role ve filmech jako „Blankman“(1994), „Dance Flick“(2009) a v televizním seriálu „My Wife and Kids“(2001-2003) – následování otcových stop mu určitě pomohlo zvýšit jeho čisté jmění. Wayans je aktivním členem zábavního průmyslu od roku 1994.

Přemýšleli jste někdy, jak bohatý je Mike Wayans od poloviny roku 2016? Podle autoritativních zdrojů se odhaduje, že Wayansovo čisté jmění je 2,5 milionu dolarů, které nashromáždil díky jeho úspěšné kariéře herce, ale Mike také pracuje jako skladatel a stand-up komik, což také zlepšuje jeho bohatství.

Mike Wayans Čistá hodnota 2,5 milionu $

Michael Richard Wayans se narodil do rodiny známých herců a komiků. Jeho otec je Damon Wayans, známý díky filmům jako „Poslední skaut“(1991), „Blankman“(1994), „Major Payne“(1995), „Bulletproof“(1996) a „Bamboozled“(2000).. Mikeova matka je Lisa Thorner a má mladší sestru Cara Mia Wayans. Jeho starší bratr Damon Wayans Jr. je známý z filmů jako „The Other Guys“(2010), „Let’s Be Cops“(2014), „Big Hero 6“(2014) a „How to Be Single“(2016). Je synovcem Nadie Wayansové, Marlona Wayanse, Shawna Wayanse, Dwayna Wayanse, Keenena Ivory Wayansové, Kim Wayansové, Elviry Wayansové, Diedre Wayansové a Vonnie Wayansové.

Mike začal svou hereckou kariéru v komediálním filmu svého otce „Blankman“(1994), jako mladý Darryl Walker. Na rozdíl od svého bratra Damona Wayanse Jr. se Mike často neobjevoval v televizi a ve filmech, takže jeho další role byla v seriálu „My Wife and Kids“v letech 2001 až 2003, který vytvořil Damon Wayans a hrál v něm hlavní roli, zatímco Mike se objevil v pěti epizodách. hraje sám sebe. Jako skladatel exceloval v komediálním televizním pořadu „The Underground“(2006), ve kterém složil hudbu k námětu pro všech 11 epizod. Wayans pravidelně pracoval jako stand-up komik v mnoha klubech v okrese Los Angeles a pomohlo mu to zvýšit jeho čisté jmění. Jeho poslední role byla v komedii Damiena Dante Wayanse „Dance Flick“(2009), kde hlavní role hráli Marlon Wayans, Shawn Wayans a Shoshana Bush.

Pokud jde o jeho osobní život, Mike Wayans má roky vztah s Vanessou Simmonsovou a pár má dceru. Vanessa je dcerou slavného rappera Rev. Josepha „Run“Simmonse, jednoho z členů kultovní hip-hopové kapely „Run DMC“. Objevuje se také v reality show „Run’s House“na MTV. Vanessa se nechtěla vdávat, když byla těhotná, a řekla, že Mike a ona plánují svatbu. Stále ještě nejsou manželé, ale prožili nezapomenutelnou miminko v Cukrovaru v Hollywoodu s rodinami Simmons a Wayans, zpěvákem Tyresem Gibsonem a mnoha dalšími celebritami.

Doporučuje: