Obsah:

Los Tigres Del Norte Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Los Tigres Del Norte Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Los Tigres Del Norte Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci

Video: Los Tigres Del Norte Čistá hodnota: Wiki, ženatý, rodina, svatba, plat, sourozenci
Video: Regalo Caro - Los Tigres Del Norte.wmv 2024, Smět
Anonim

Čistá hodnota Los Tigres del Norte je 50 milionů dolarů

Los Tigres del Norte Wiki Životopis

Los Tigres del Norte je soubor kapely vzniklý na počátku 60. let 20. století pocházející ze San Jose v Kalifornii, který hraje mexickou hudbu podobnou polce zvanou norteño, která se zaměřuje na vyprávění příběhů prostřednictvím zpěvu. Kapelu v současné době tvoří Jorge Hernandez, Hernan Hernandez, Eduardo Hernandez, Luis Hernandez a Oscar Lara.

Přemýšleli jste někdy, jak bohatý je Los Tigres del North ke konci roku 2016? Podle autoritativních zdrojů se odhaduje, že čisté jmění Los Tigres del Norte dosahuje až 50 milionů dolarů, což je částka vydělaná úspěšnou kariérou v hudebním průmyslu; Dosud skupina vydala přes 40 studiových alb a prodala více než 30 milionů desek.

Los Tigres del Norte Čistá hodnota 50 milionů $

Skupina vznikla v 60. letech na podnět Jorgeho Hernandeze; svolal své bratry a bratrance a brzy spolu začali vystupovat, když byli ještě v pubertě. Skupina našla sponzora v Art Walkerovi, který je podepsal pod jeho label Discos Fama. Los Tigres del Norte byli zpočátku úspěšní v San Jose, ale od počátku 70. let začala jejich expanze písní „Contrabando y traicion“, vydanou v roce 1974. Od té doby se skupina stala extrémně populární, což jen zvýšilo jejich čisté jmění..

Mezi nejoblíbenější nahrávky patří „La Banda Del Carro Rojo“(1975), „Vivan Los Mojados“(1977), „Numero Ocho“(1978), „Carrera Contra La Muerte“(1983), „El Otro México“(1986), „Para Adoloridos“(1990), „La Garra De“(1993), „Los Dos Plebes“(1994), „Uniendo Fronteras“(2001), „La reina del Sur“(2002), „Pacto De Sangre“(2004), „Raices“(2008) a jejich nejnovější vydání – „Ataud“(2016).

Kromě četných koncertů a dalších mediálních akcí ukázali Los Tigres del Norte svůj hudební talent v několika španělských filmech, jako je „La Banda Del Carro Rojo“(1976), „La Puerta Negra“(1987), „La Camioneta Gris “(1989), „Amor A La Medida“(1992) a „La Misma Luna“(2008), mimo jiné, z nichž všechny přispěly k čistému jmění skupiny.

Skupina je také známá svými dlouhými živými vystoupeními; vytvořili rekord v hraní 12 hodin bez přestávky na výročním Expo Guadalupe v roce 2009.

Skupina díky svému úspěchu získala šest latinských cen Grammy a za svůj přínos hudbě hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Pokud jde o osobní životy příslušných členů skupiny, nejintimnější podrobnosti o členech skupiny jsou v médiích neznámé.

Los Tigres del Norte jsou známí filantropové; založili nadaci Los Tigres del Norte Foundation, která se zaměřuje na zachování mexického a mexicko-amerického folklóru. Jejich nadace také věnovala 500 000 dolarů Výzkumnému centru Chicano Studies na UCLA, mezi mnoha dalšími dary.

Doporučuje: